Muuta mielenkiintoista

 

 

 

Tauno Naumaselta uusi kirja (14.12.2016)Tauno Naumanen - Kuokkavieraana syöpä

Sukuseuramme puheenjohtajana kymmenen vuotta (2002-2012) toimineelta Tauno Naumaselta on ilmestynyt jo kahdeksas kirja, nimeltään "Ympyrä sulkeutuu". Kirja päättää kolmiosaisen Tiemestari sarjan trilogian. Kirjan on kustantanut Kustannusyhtiö Kirjokansi. Oikealla olevaa kirjan kansikuvaa hiirellä näpäyttämällä saat lisätietoa kirjasta.  
Kirjan hinta on 20 €/kpl postikuluineen ja sen voi tilata suoraan Taunolta, yhteystiedot löytyvät täältä.

Lisätietoa kirjailijasta ja hänen aikaisemmasta tuotannostaan täällä.

 


 

Taipale - Historiasta nykypäivään (16.9.2009)

Taipaleen ortodoksisen seurakunnan internetsivuilla on julkaistu multimediaesitys "Taipale - Historiasta nykypäivään". Esityksen avulla voi tutustua Taipaleen seurakunnan historiaan ja pyhäkköihin. Samalla se tuo esiin myös Liperin historiaa, eli niitä paikkoja joissa Naumasen suku on jo vuosisatoja sitten asunut sekä niitä historiallisia tapahtumia, joita tuolloin eläneet sukumme jäsenet ovat olleet todistamassa.

Multimedia on alun perin julkaistu vuonna 2004 cd-versiona, mutta nyt se on muutettu internetissä toimivaksi ja on kaikkien katsottavissa. Multimedian tekijät löytyvät esityksen aloitussivun Tekijät-painikkeen takaa. Lisätietoa tekijöistä saa näpäyttämällä tekijöiden kuvia.

Multimediaesitystä pääset katsomaan menemällä tälle sivulle ja näpäyttämällä siellä olevaa kuvaa.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

                      © 2008-2016 NAUMASEN SUKUSEURA ry          Webmaster